Attituden toinen toimintavuosi lähtenyt vauhdilla käyntiin!

15.9.2016

Syyskausi on startannut Attitudessa vauhdikkaasti. Reilu vuosi sitten Attituden toiminta alkoi 54 jäsenellä, tänään attilaisia on jo 105! Seura on kasvanut paitsi jäsenmäärältään, myös valmentajatiimiin on liittynyt uusia vahvistuksia. Rytmisen puolelle on saatu huippu vahvistus, kun Suomen Rytmisen maajoukkueen Iina Linna liittyy mukaan riveihin. Iinan maajoukkueuraan kuului joukkueessa urheilu vuosina 2014-2016 ja ennen sitä yksilövoimistelijana. Nyt oman uran päättyessä Iina suuntaa katseen kohti kasvatustieteen opintoja sekä rytmisten voimistelijoiden valmennusta Attitude Sportissa. Lisäksi kilpa-aerobic urheilija Maija Keurulainen valmentaa voimistelijoitamme tuoden oman vahvan osaamisensa niin kilpa-aerobicin, kuin joukkuevoimistelun kokemuksestaan. Valmennuksessa jatkavat myös vanhat tutut: Tinja Kirjakoff, Riikka Penttilä, Saana Ström, Suvi Grönberg, Johanna Kehusmaa, Sergio Navadijo, Janette Vilokkinen sekä Sanni Lindroos. Apuvalmentajiin ovat liittyneet myös Silja Männistö, Matilda Packalén sekä Emma Leimola.

Syksyn menestysryhmä, sekä suurin syypää jäsenmäärän kasvamiseen, on poikien Ninja-koulu. Ninja-koulussa harjoitellaan perusliikuntataitoja hauskasti yhdistettynä Ninja-teemaan. Ninja-koulun ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla tehdään Taitovalmiustesti, jolla testataan perusliikuntataitoja. Taitovalmiustestillä mitataan kehon hallintaa ja motorisen koordinaation tasoa sekä arvioidaan välineenkäsittelytaitoja. Testin eri osiot antavat lapselle, ohjaajalle ja vanhemmille tietoa testatun valmiuksista edetä vaativampien motoristen taitojen opetteluun ja niissä kehittymiseen.

Valmennusryhmiä on syksystä lähtien kuusi. Seuraan on muodostettu uusi ikäsarja voimistelijoiden iän karttuessa, syksystä lähtien 12-14-vuotiaiden edustusjoukkueena nähdään Attitude Minor. Muut valmennusryhmät ovat entiseen tapaan Lilliputit (4-7v), Attitude Mini (8-10v), Attitude Stars (10-12v), Attitude Kids (10-12v) sekä Rytmisen voimistelun yksilöt. Joukkuevoimistelun välinekilpailuissa attilaisjoukkueita ei näe syksyllä, sen sijaan voimistelijat keskittyvät syyskauden rytmiseen voimisteluun ja kilpailevat sen lajin parissa.

Aikuisten voimistelussa jatkavat Olivean naiset tavoitteenaan osallistua jälleen Show-kilpailuihin, jotka uuden järjestelmän myötä tunnetaan nimellä Lumo.

Yhteistyöjoukkue Gloria Junior (Pakilan Voimistelijat) tavoittelevat maajoukkuepaikkaa keväällä Suomessa järjestettäviin MM-kilpailuihin. Gloria Juniorin valmennuksesta ja koreografiasta vastaa Riikka Penttilä, mukanaan Saana Ström ja Elina Pohjonen. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Sergio Navadijo. Attitude toivottaa hurjasti jaksamista kovaan puurtamiseen, lopussa kiitos seisoo!

Kaudella 2016-2017 me attilaiset lupaamme noudattaa seuran slogania entistä paremmin ja kehotamme kaikkia tekemään samoin:

DO IT WITH ATTITUDE OR NOT AT ALL!