HJM Cupista tuplamitali

30.5.2016

Attitude Minille voitto 8-10-sarjassa, Stars hopealle 10-12-vuotiaissa

Lauantaina 28.5. Attilaiset matkasivat Mäntsälään kilpailemaan HJM Cupissa. 8-10-vuotiaiden sarjaan osallistunut Attitude Mini saavutti jälleen kategorian 1. Lisäksi tuomaristo palkisti joukkueen kunniamaininnalla teemasta, joka kantoi läpi ohjelman. Onnea Minit, hieno joukkuevoimistelun kisakausi saatu päätökseen!

10-12-vuotiaissa Attitude Stars sijoittui hienosti toiseksi pistein 15,97. Voiton sarjassa vei Team Atomit (Ovo) ja pronssia otti Halla (TapVo). Onnittelut Stars!

Stara-tapahtumassa nähtiin myös Attilaisia. Lilliputit esiintyivät rytmisen asema ohjelmalla ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Lilliputit nähdään vielä Attitude Kesäjuhlassa 15.6. Minirytmiset Jenni, Mira ja Greta esittivät viimeistä kertaa tällä kaudella rytmisen joukkueohjelman, ja alkavat nyt keskittymään omiin yksilösuorituksinsa Voimistelupäiville.

Tulokset