Joukkuevoimistelun kisakausi jatkui vanhvana Hyvinkää Cupissa

26.4.2016

Joukkuevoimistelun kisakausi jatkui vanhvana

Hyvinkää Cupissa

Sunnuntaina 24.4. kilpailtiin Hyvinkäällä. Attitudea edusti neljä joukkuetta: Attiutude Kids ja Stars 10-12-vuotiaissa, Attitude Mini 8-10-vuotiaissa sekä Mini Rytmiset Stara-tapahtumassa.
10-12-vuotiaiden sarja oli erittäin kovatasoinen. Attitude Kids ei päässyt kilpailemaan täydellä kokoonpanolla sairastumisen vuoksi, mikä näkyi erityisesti kuvioissa. Kids sijoittui kuitenkin hienosti kategoriaan 1 pisteillä 17,62 ollen sarjan neljäs lopputuloksissa. Sisarjoukkue Stars paransi suoritustaan aluekilpailuista. Stars sijoittui kategoriaan 2 pistein 16,17.
8-10-vuotiaiden sarjaan osallistunut Attitude Mini suoritti pitkän kilpailupäivän viimeisinä. Tytöt pystyivät upeasti näyttämään tämän hetkisen parhaansa. Minit sijoittuivat kategoriaan 1 ja saivat tuomaristolta bonusta +0,2 liikunnallisesta taidosta. Lisäksi joukkuellee annettiin kunniamaininta: Teema kantoi ohjelman läpi.

Onnea hienosta tuloksesta!

Attitude Mini
Attitude Stars