Loistava aluekilpailu 10-12-vuotiailla!

4.4.2016

Loistava aluekilpailu 10-12-vuotiailla!

Lauantaina 2.4. kilpailtiin Etelä-Suomen Aluekilpailuissa Töölön Kisahallilla. 10-12-vuotiaiden sarjassa Attilaisia nähtiin kahden joukkueen verran. Attitude Kids onnistui näyttämään kauden parhaan suorituksen ja otti näin pronssia 49 joukkueen sarjassa. Kategoriatulokseksi joukkue sai 1 ja uudistuksen myötä myös upeat pisteet 17.15 julkistettiin. Attitude Stars avasi kilpailukauden merenneito-ohjelmallaan täsmällisesti. Joukkue sijoittui upeasti kuudenneksi kategorialla 2 ja pistein 16.117. Suorituksessa oli pieniä virheitä, joten parantamisen mahdollisuus on loppukauden kisoihin. Onnea joukkueille onnistuneesta kisasta!

Myös yhteistyöjoukkueet Pakilan Voimistelijoiden kanssa kilpailivat ahkerasti viikonlopun aikana. Gloria Junior osallistui lauantaina aluekilpailuihin ja sunnuntaina Vaajakoskella järjestettyyn maajoukkuekarsintaan. Joukkue kertoo viikonlopustaan näin “Lauantaina kilpailimme Kisahallilla aluemestaruuksista ja kisasuoritukseemme emme olleet tyytyväisiä.Sijoituimme kisassa neljänneksi. Sunnuntaiksi kiiruhdimme Vaajakoskelle, jossa käytiin ensimmäinen maajoukkueen katsastuskilpailu. Saimme nostettua pisteitämme hyvin lauantain pettymyksestä, mutta siltikin paras terä edelleen puuttui, ja pisteet riittivät lopulta sijaan 6.” Toinen yhteistyöjoukkue Madison kilpaili sunnuntaina 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkueen koreografiaan oli tehty kahden viikon aikana radikaaleja muutoksia ja myös musiikki oli lähes uusi. Tämän huomioiden joukkue onnistui hienosti. Madison sijoittui viidenneksi ja paransi pisteitään edellisestä kisasta. Joukkue lähtee intoa puhkuen hakemaan suoritusvarmuutta seuraavaan kilpailuun.