Attilaisilla onnistunut luokkanousukilpailu Kampissa

21.3.2016

Attilaisilla onnistunut luokkanousukilpailu Kampissa

19.-20.3. kilpailtiin Rytmisen voimistelun luokkanousukilpailuissa Helsingin Kampissa. Lauantaina vuorossa olivat ykköluokkalaiset. Attitude Sportsista kisassa nähtiin yhdeksän voimistelijaa: Aava, Emmi, Olivia, Pieta, Sofia, Tiara, Tinja ja Veera. Tiara sijoittui upeasti kolmanneksi 103 voimistelijan kilpailussa. Onnea Tiara! Lisäksi kymmenen parhaan joukossa palkitiin Aava, Emmi ja Pieta. Kaikki yhdeksän voimistelijaa saavuttivat luokkanousun sijoittumalla ykkös- ja kakkoskategorioihin. Onnea kaikille nousijoille!

Sunnuntaina Ida Källman ja Hanna Pattrick kilpailivat kolmosluokan kilpailussa vapaa ja vanneohjelmilla. Ida teki vahvat ja ilmaisulliset suoritukset ja sijoittui kolmanneksi pistein 17.400! Onnea Ida, hieno saavutus. Hannan sijoitus oli kovassa kisassa 28, joka oikeuttaa myös luokkanousuun.

Onnea kaikille nousijoille!