Attituden ensimmäinen kausi huipentui joulujuhlaan

2.1.2016

Attituden ensimmäinen kausi huipentui joulujuhlaan

Syyskausi päättyin Attitude Sportsin osalta huikeaan joulujuhlaan. Juhla alkoi näyttävällä näytöksellä, jonka kohokohtia olivat esimerkiksi Kiira Karjalaisen huilu-esitys johon Aurora Pylvänen tanssi tyttöjen itse tekemän tanssin. Näytöksen loppuun seura palkisti voimistelijoita kauden menestyksestä Attitude-mitaleilla. Lisäksi palkittiin historian ensimmäinen Attitude-kiertopalkinnon saaja. Kiertopalkinto jaetaan kausittain voimistelijalle, joka osoittaa erinomaista asennetta treeneissä ja on edistynyt ahkeralla harjoittelulla. Attitude-kiertopalkinnon sai Ida Källman, Onnea Idalle!

Näytöksen jälkeen vietettiin mukavaa joulujuhlaa jouluisten herkkujen ja glögin voimin. Kiitos Attitude Parents-työryhmälle hyvistä järjestelyistä! Juhlaan ehti myös itse Joulupukki jakamaan kilteille voimistelijoille lahjat.