Kisakausi huipentui 28.-29.11. ympäri Suomen

30.11.2015

Kisakausi huipentui 28.-29.11. ympäri Suomen

Attitude Sportsin ensimmäinen kilpailukausi saantiin päätökseen viime viikonloppuna. Joukkuevoimistelussa Attitude Kids ja Stars päättivät pallokautensa Vantaan Lumossa järjestetyissä Välinemestaruuskilpailuissa. Kids saavutti kategorian 2 ja Stars 4. Joukkueet jatkavat ensi vuonna samassa ikäsarjassa. SM-kilpailut saivat dramaattisen päätöksen sunnuntaina, kun Lumossa harmillisesti syttyi tulipalo pukuhuone tiloissa. Palossa tuhoutuivat muun muassa yhteistyöjoukkue Gloria Novan kilpailupuvut. Nova oli alkukilpailun jälkeen toisena, Voimisteluliitto tiedotti myöhemmin, että alkukilpailun tulokset jäävät voimaan eikä finaalia järjestetä. Onnittelut Gloria Novalle SM-hopeasta!

Vaajakoskella ykkös- ja kolmosluokan rytmisen voimistelijat kilpailivat luokkanousukilpailuissa. Ykkösluokassa kaikki kolme osallistujaa Attitudesta läpäisivät upeasti ykkösluokan ja nousivat kakkosluokkaan. Amanda sijoittui hienosti 7. 95 voimistelijan joukosta, onnittelut Amandalle! Eevan sijoitus oli 29. ja Saga sijoittui kategoriaan 2.

Kolmosluokassa Attitudesta kilpaili viisi voimistelijaa. Essi sijoittui upeasti sijalle 8. ja palkittiin näin kymmenen parhaan joukossa. Oona läpäisi niin ikään kolmosluokan pistein 16,567.

Seuran vanhimmat voimistelijat, Olivea, avasivat kilpailukauden uudella “Parasite Paradise” koreografiallaan Länsi-suomen Show-kilpailuissa. Olivean valmistautuminen kisaan ei ollut paras mahdollinen, sillä yksi voimistelijoista sairastui viime hetkellä. Lisäksi kilpailun harjoituksissa yksi voimistelijoista sai polven nenäänsä ja joutui vierailemaan Liedon terveyskeskuksessa. Tästä huolimatta Olivea otti kilpailuista voiton. Onnea Olivea!

Valmennusryhmien kausi jatkuu vielä joulujuhlaan asti, jonka jälkeen jäädään ansaitulle lomalle. Tervetuloa katsomaan Attitude SPortsin joulujuhlaa 19.12. klo. 16-18:30 Kilterin koululla! Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1006691879381608/