Aluekilpailuissa onnistuneita suorituksia

11.11.2015

Aluekilpailuissa onnistuneita suorituksia

7.11. kilpailtiin Etelä-Suomen Aluemestaruuksista Pakilan Voimistelijoiden järjestämissä kilpailuissa Töölön kisahallissa. Attitude Sportsin Kids-joukkue pääsi kisamatolle suuremmalla kokoonpanolla voimistelijoiden tervehdyttyä ja pystyivät näin näyttämään koreografiansa suuremmassa loistossa. Valitettavasti mukaan mahtui muutama isompi virhe, jotka rokottivat pisteitä. Kategoriatulokseksi tällä kertaa 2. Stars puolestaan paransi suoritustaan huomattavasti edellisestä kilpailusta vaikkakin pallo ei pysynyt ihan koko ohjelmaa hallinnassa. Kategoriaksi aluekilpailuissa Staroille 4.

Valmennusyhteistyöjoukkueet onnistuivat hyvin kilpailussa. Madison toi kotiin aluepronssin 14-16-vuotiaiden kilpasarjassa. Gloria Nova puolestaan sijoittui toiseksi 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Onnea mitalisteille!