Attitude Kidsille voitto HJM-Cupista!

1.11.2015

Attitude Kidsille voitto HJM-Cupista!

Lauantaina 31.10. kilpailtiin HJM-Cupissa Mäntsälässä. 10-12-vuotiaissa kilpaillut Attitude Kids ansaitsi upeasti kisan ainoan ykköskategorian ja sai lisäksi bonusta taito-osista. Kidseillä kisaan valmistautuminen ei ollut paras mahdollinen sairastapausten vuoksi. Kisamatolle Kids asteli vajaalla kokoonpanolla ja silti tytöt suorittivat hienosti kauden parhaan kokonaisensa. Attitude Stars sijoittui harmillisesti kategoriaan kuusi ja lähtee seuraavan viikonlopun aluekilpailuihin parantamaan tulostaan. 12-14-vuotiaiden sarjassa voiton vei Gloria Nova pistein 17,60, Onnittelut!

Sunnutaina oli Stara-tapahtuman vuoro ja Attilaisilla rytmisen voimistelun päivä. Attitude Sports osallistui HJM-Staraan upean 24 voimistelijan voimin. Ykkös- ja kolmosluokkalaiset hakivat Stara-tapahtumasta tuntumaa noin kuukauden päästä kilpailtaviin luokkanousukilpailuihin kun taas nelosluokkalaiset esittivät ensimmäistä kertaa uudet välineohjelmat yleisön edessä. Asema-rytmiset suorittivat valmisohjelman jotta pääsevät etenemään ykkösluokan kilpailuihin kevällä.