Cailap Cup avasi joukkuevoimistelun kilpailukauden

26.10.2015

Turun Kupittaalla kilpailtiin perinteinen Cailap Cup 24.-25.10. Attitude Sportsin 10-12-vuotiaiden joukkueet Attitude Kids ja Attitude Stars kilpailivat lauantaina pallo-ohjelmillaan. Attitude Kidsin ohjelmaan mahtui harmittavasti iso välinevirhe, mutta kokonaisuudessaan suoritus sujui hyvin. Joukkue sijoittui kategoriaan 2. Stars suoritti täsmällisesti ja sijoittui kategoriaan 4. Molemmilla joukkueilla kauden avaus oli onnistunut, mutta jäivät yhden kategorian alemmas kauden tavoitteesta. Joukkueet palaavat kotisalille motivoituneina tekemään töitä kohti seuraavia kilpailuja.

Lauantaina kilpaili myös Pakilan Voimistelijoiden ja Attitude Sportsin valmennusyhteistyöjoukkue Gloria Nova 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Gloria Nova lunasti upeasti voiton sarjassaan, suuret onnittelut koko tiimille!

Sunnuntaina oli kilpasarjojen ja toisen valmennusyhteistyöjoukkueen Madisonin vuoro. Madisonin ohjelmassa päästään mustan paraatin tunnelmiin. Suoritus sisälsi muutaman välineen pudostuksen mutta voimistelu oli yleisesti siistiä jo tässä vaiheessa kautta. Madison sijoittui viidenneksi pistein 15.30.