Valmennusyhteistyötä Attituden ja Pakilan Voimistelijoiden välillä

18.10.2015

Valmennusyhteistyötä Attituden ja Pakilan Voimistelijoiden välillä

Ensimmäisenä yhteistyövuotena Attitude Sportsin ja Pakilan Voimistelijoiden yhteistö muodostuu kahden joukkueen valmennusyhteistyöstä. 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa kilpaileva Gloria Nova joukkue sai syyskaudella valmennustiimiin vahvistusta, kun Attitude Sportsin päävalmentaja Riikka Penttilä liittyi mukaan riveihin. Gloria Nova kilpailee vielä syksyllä 12-14-sarjassa ja siirtyy keväällä 2016 14-16-vuotiaiden SM-sarjaan Riikka Penttilän koreografialla. Tutustu Gloria Novaan joukkueen sivuilla: http://www.pnv.fi/kilpailu-ja-valmennus/joukkueet/okariinat/

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa tehdään niin ikään valmennusyhteistyötä Madison joukkueen myötä. Madison harjoittelee kahdesti viikossa Pakilan Voimistelijoiden Essi Hannuksela kanssa sekä kahdesti Attituden Tinja Kirjakoffin ja Riikka Penttilän kanssa. Syyskaudella joukkue kilpailee keilaohjelmalla joka on Riikka Penttilän käsialaa. Madisonin kuulumisia päivitetään joukkueen instagram-tilille.